Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 
GREN
Μενού
Είσοδος Μελών
 Χρήστης:
 Κωδικός:
 Αίτηση Εγγραφής Μέλους
 Απώλεια/Υπενθύμιση Κωδικού
Newsletters
  Email:
 
 
Παρουσίαση Εταιρείας
Κατάλογος Αξεσουάρ
Πιστοποιητικά
Katun Performance
Η σειρά Performance των προϊόντων της Katun, συνδυάζει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, με συνέπεια, αξιόπιστη απόδοση, ανταγωνιστική τιμή και παρέχει εξαιρετική προστιθέμενη αξία. Τα προϊόντα, κατασκευάζονται με υψηλού επιπέδου διαδικασίες παραγωγής για την διασφάλιση ποιότητας, ελέγχονται και εγκρίνονται σύμφωνα με τις άριστες διαδικασίες πιστοποίησης της Katun 360o, οι οποίες περιλαμβάνουν περιβαλλοντικές δοκιμές, τον έλεγχο του προϊόντος στο κάθε μηχάνημα και τον έλεγχο συμβατότητας σε παρόμοια μηχανήματα. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της σειράς Katun Performance, έχουν εγγύηση, είναι απαλλαγμένα από λειτουργικές ατέλειες στο υλικό για ένα χρόνο και έχουν το υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης από τους τεχνικούς της Katun. Την σειρά Performance, την προτιμούν και την εμπιστεύονται οι Τεχνικοί μηχανών γραφείου από το 2001.

High Value
Τα αναλώσιμα και ανταλλακτικά με την ένδειξη High Value, κατασκευάζονται από εργοστάσια με υψηλού επιπέδου διαδικασίες παραγωγής. Μεγάλες εταιρίες, καταξιωμένες στον χώρο, με τμήματα Έλεγχου και Έρευνας, με συνεχείς επενδύσεις στην Έρευνα, πιστοποιημένες με διεθνή συστήματα διασφάλισης ποιότητας, φιλικών διαδικασιών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, κάτοχοι όλων των πιστοποιητικών που απαιτούνται για να παρουσιάσουν ένα άριστο ποιοτικά προϊόν και ταυτόχρονα, με απόλυτο σεβασμό στις πατέντες των OEM’s. Οι συγκεκριμένες εταιρίες, επιλέγουν προμηθευτές υψηλών προδιαγραφών για την κατασκευή toner cartridges, το οποίο σημαίνει ελάχιστα πιο ακριβά cartridges, αλλά πολλή ανώτερης ποιότητας και απόδοσης. Τα printer toner cartridges ελέγχονται και δοκιμάζονται ένα προς ένα, μετά το τέλος της διαδικασίας παραγωγής τους. Τα ποσοστά των επιστρεφόμενων με εγγύηση είναι ελάχιστα (περίπου 1%). Τα αποτελέσματα της χρήσης της σειράς High Value, είναι εντυπωσιακά στην σχέση τιμής με απόδοσης. Η εταιρία μας, παρακολουθεί πολύπλευρα τις ανωτέρω διαδικασίες, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει για τους πελάτες της, αρίστης ποιότητας αναλώσιμα και ανταλλακτικά.

Standard Value
Η σειρά Standard Value είναι η οικονομικότερη σειρά προϊόντων της Infocopy Βεντούζης Ιωάννης & Σία Ο.Ε. Κατασκευάζονται κυρίως από μικρά εργοστάσια ή και βιοτεχνίες της Ασίας, οι οποίοι επιλέγουν αξιόπιστους αλλά χαμηλότερου κύρους προμηθευτές, για την συναρμολόγηση των printer toner cartridges. Το εύρος της γκάμας των κωδικών σε Standard Value είναι μεγαλύτερο σε σχέση με το High Value, λόγω των πολύ γρήγορων διαδικασιών σχεδιασμού και παραγωγής νέων κωδικών, από τα εργοστάσια αυτά. Τα χαρακτηριστικά της σειράς αυτής, είναι η χαμηλότερη τιμή και το πολύ χαμηλό ποσοστό επιστροφών με εγγύηση (περίπου 2%). Τα εργοστάσια αυτά δεν έχουν τμήματα ‘Έρευνας & Ανάπτυξης και κάποιες από αυτές τις εταιρίες δεν παρέχουν εγγύηση στα προϊόντα τους.

Generic
Περιλαμβάνονται όλα τα αναλώσιμα και ανταλλακτικά, τα οποία δεν ανήκουν στην κορυφαία ποιοτική κατηγορία Katun Performance. Προϊόντα με χαμηλή τιμή, τα οποία κατασκευάζονται από αξιόπιστα εργοστάσια της Ασίας, με οικονομικότερους όρους και κανόνες κατασκευής. Καλύπτονται και αυτά επίσης, από εγγύηση ενός έτους. Στην κατηγορία Generic, ανήκουν και τα High Value & Standard Value προϊόντα. Τα Generic είναι η οικονομικότερη σειρά αναλωσίμων και ανταλλακτικών, ιδιαίτερα δημοφιλής στο 60% των Τεχνικών Μηχανών Γραφείου.

Original
Όλα τα αναλώσιμα και ανταλλακτικά με την ένδειξη Original, είναι τα απολύτως ενδεδειγμένα για την χρήση σε printers και φωτοαντιγραφικά με αυτά που χρησιμοποιούν οι OEM’s των αντίστοιχων μηχανημάτων. Η Infocopy Βεντούζης Ιωάννης & Σία Ο.Ε, επιλέγοντας τα επίσημα και μόνο δίκτυα αγοράς αυτών των original εμπορευμάτων, περιορίζει τον ρόλο της, καθαρά σε διαμεσολάβηση και διάθεση μόνο. Αυτό συνεπάγεται ότι τα είδη με την ένδειξη Original, δεν συμμετέχουν στις διαδικασίες εγγύησης της Infocopy Βεντούζης Ιωάννης & Σία Ο.Ε.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
ISO 9001
ISO 9001
ISO4001
ISO 14001
STMC
STMC
STMC
STMC
ISO 9001
ISO 9001
ISO14001
ISO 14001
IECQ
IECQ


Όροι Χρήσης  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων |  Πλαίσιο Συνεργασίας |  Cookies Policy |  Λογαριασμοί τραπεζών και τρόποι πληρωμής παραγγελιών.
Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 8:30-16:30.

© InfoCOPY 2023 All Rights Reserved
No part of this website or any of its contents may be reproduced,
copied, modified or adapted, without the prior written consent of
the infocopy unless otherwise indicated for stand-alone materials.

Όλα τα εμπορικά σήματα, διακριτικά, ονομασίες προϊόντων,
ονόματα εταιρειών, γραφικά και λογότυπα που αποτελούν
κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων
και εμφανίζονται στις σελίδες του δικτυακού τόπου
ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους,
Η χρήση τους στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για πληροφοριακούς λόγους.

Οι τιμές των προϊόντων, όπως αυτές αναγράφονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας,
ισχύουν για την επιτόπου ολοκλήρωση παραγγελίας άμεσα διαθέσιμου προϊόντος.
Περισσότερα
payments option